Priser på Google Hjælp

Priser på Google Hjælp

Priser på Google Hjælp. Gratis start hjælp til at få taget hul på content, værdibaseret storytelling, Google Ads, BING Ads, SEO, Facebook, Instagram etc.

Vi kan gøre det i samarbejde med jeres nuværende bureau, hvis de er gået i stå, men I gerne vil fortsætte samarbejdet med dem.

Vi kan indgå i et team på jeres virksomhed, hvor vi i fællesskab får forberedt jeres virksomhed til digitalmarkedsføring og implementerer jeres nye/optimerede content på de digitale medier.

Vi kan stort set arbejde sammen med alle, så uanset hvad jeres situation er så tager vi gerne udfordringen op.

Vi er fri og uafhængige af Google, BING og øvrige digitale medier.

Vi er uafhængig af indtjening da vores daglige brød kommer via investeret kapital.

Jeres virksomhed skal have mindst 2 millioner og max. 40 millioner i omsætning om året ex. moms.

Undtaget er små virksomheder eller start up hvor vi finder casen interessant eller store virksomheder med et begrænset antal varenumre eller varegrupper.
Under 3000 varenumre.

Vores mål er altid at virksomheden selv klarer opgaven efter en periode, hvis man selv ønsker det. Vi står selvfølgelig til rådighed al den tid I måtte ønske.

Velkommen til Løvens Hule:-)

Vi investerer gerne i jeres virksomhed hvis I ønsker det.
Vi forbeholder os retten til at sige nej til en opgave, da de virksomheder vi arbejder sammen med skal have noget på hjertet.
Vi skal se jeres “superevner” før vi engagerer os.
Vi giver 100% konkurrence klausul. Ingen andre virksomheder i vores portefølje med samme produkter som jeres.

Hvad skal I passe på!

Nedenfor er der nogle eksempler på hvad I ikke skal falde for.
Hvis I ønsker digital markedsføring med kvalitet skal I gøre jer klar til at bruge tid på processen og accepterer at jeres kerneviden videregives til os. Priser på Google hjælp kan varierer noget, kvaliteten på hjælpen kan varierer ekstremt meget. Så pas på derude. Vi er det sikre valg. Vi tænker mere på kvalitet end økonomien i et projekt.

Priser på Google Hjælp

Det er umuligt at sige hvad Google hjælp koster, hvis man samtidigt giver kvalitets og/eller omsætningsgaranti. Hjælp til digital markedsføring er en proces. Derfor kan den billigste løsning ofte blive den ringeste. Lav pris og ingen effekt kan ikke bruges til noget.
Tillid er nøgleordet. Hav tillid til den digitale leverandør du vælger, men undersøg alligevel hvad de har præsteret og præsterer, hvor gode placeringer har de for kunderne i deres portefølje.
Vores koncept er Gratis start hjælp. Derfra vurderer I/vi om det kan bruges.
Vi er sikre på vores metoder og indsigt derfor denne garanti.

“Gratis 360 graders analyse af jeres Webshop”

Det er ikke muligt at komme med en kvalitativ analyse af jeres webshop ved at lade robotter gennemgå jeres hjemmeside.
Ofte vil konklusionen være at I mangler flere tekster og billeder samt link Building.
Men, men, men, måske er jeres content bare forkert, måske er jeres fokusområder forkerte, måske fylder jeres kerneprodukter ikke nok.
Måske er jeres placeringer gode nok, men jeres content er for ringe.
En sådan analyse vil bare få jer til at arbejde mere i den forkerte retning. Robotter er ikke innovative og kan ikke spå om fremtiden. De kigger altid tilbage. Selv ChatGBT er ikke innovativ, den samler gårdsdagens viden og fortæller hvad du skulle have gjort og ikke hvad du skal gøre.
Det vigtigste i digital markedsføring er hvad der sker i nuet, derefter hvad du forventer der sker i morgen.

“Linkbuilding på abonnement”

Link Building er bare en af mange muligheder for at få bedre placeringer. Det er ikke her man skal starte hvis man vil noget med digital markedsføring. Gode placeringer alene gør det ikke. Værdien af placeringen er vigtigere end selve placeringen. Altså hvis man eks. er placeret som nummer 3 i SEO med dårlig content, men god link Building så er placeringen dårligere, end hvis man er nummer 6 i SEO med en god content og dårlig link Building.

“SEO uden stress”

For at opnå god og kvalitativ SEO skal content/historien være på plads. Content er alle hjemmesiders og internetbutikkers moder. Her begynder historien hvis man vil starte eller gennemføre et internet eventyr.
Der er ingen digitale genveje, ingen robotbaseret viden der kan stå alene, ingen lette løsninger, ingen short cut, KUN innovation, analyse, målrettet arbejde, kreativitet, pioner ånd og klare enkle strategier.

Vi besidder alle de egenskaber der skal til. Så et samarbejde med os er begyndelsen på eventyret.

Priser på Google Hjælp

Google Hjælp KLIK HER
Noderne er ikke Musikken KLIK HER
Vores Historie KLIK HER
Lasse Skov KLIK HER
Christian Munk Skov KLIK HER

Se mere her.
https://depot-opbevaring.dk/
https://poolhus-udlejning.dk/
https://xn--loppebrn-deluxe-bub.dk/
https://oneline-art.dk/
https://bymunkskov.dk/
https://bkind.dk/

Priser på Google Hjælp KLIK HER